ΣΙΚΕΛΙΑ - Magna Grecia 22 Οκτωβρίου
από € 659,00

ΣΙΚΕΛΙΑ - Magna Grecia 

  Απουλία & στο “χωριό των τρούλων” Αλμπερομπέλο 

Ρήγιο - Κεφαλού - Παλέρμο - Ακράγαντας – Κατάνια  Συρακούσες - Ταορμίνα - Λέτσε – Αλμπερομπέλο

Αθήνα - Πάτρα/πλοίο

Αναχώρηση από Αθήνα για Πάτρα. Επιβίβαση σε σύγχρονο ταχύπλοο για το ταξίδι μας προς το Μπάρι.

 

Μπάρι - Τάραντας - Ρήγιο

Άφιξη στην Ιταλία και άμεση αναχώρηση για την Νότια Ιταλία, με προορισμό μας το Ρήγιο. Πρώτη μας στάση το ιστορικό κέντρο του Τάραντα, της μοναδικής πόλης που ιδρύθηκε τον 8ο αιώνα π.Χ από τους Σπαρτιάτες. Αργά το απόγευμα άφιξη και τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο μας ALBANUOVA 4*(www.albanuovahotel.it)  ή παρόμοιο, δείπνο.

Παλέρμο - Ακράγαντας - Κατάνια

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το Παλέρμο. θα διασχίσουμε με το τοπικό φέρρυ τα στενά της Μεσσήνης, την Σκύλλα και την Χάρυβδη των ομηρικών επών. Πρώτη μας στάση το παραθεριστικό θέρετρο της Κεφαλού. Συνεχίζουμε προς την πρωτεύουσα της Σικελίας, για να γνωρίσουμε το όμορφο Παλέρμο όπου μεταξύ άλλων θα δούμε τον επιβλητικό καθεδρικό ναό, την Πιάτσα Πρετόρια και τις εκκλησίες του Σαν Κατάλντο και τη Μαρτοράνα.. Άφιξη και τακτοποίηση μας στο επιλεγμένο ξενοδοχείο  μας CRISTAL PALACE 4* (www.cristalpalacepalermo.com) ή παρόμοιο,δείπνο.

Παλέρμο - Ακράγαντας - Κατάνια

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την ιστορική “Κοιλάδα των Ναών” του Ακράγαντα, όπου θα γνωρίσουμε από κοντά το εντυπωσιακότερο διασωθέν συγκρότημα αρχαίων ελληνικών ναών της Σικελίας. Θα περπατήσουμε την “Ιερά Οδό” της αρχαίας πόλης και θα “ακουμπήσουμε” τους ναούς της Ηρας, της Ομόνοιας, του Ηρακλή και του Ολυμπίου Διός. Συνεχίζουμε για την όμορφη Κατάνια. Άφιξη αργά το απόγευμα και τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο GRAND HOTEL EXCELSIOR 4* (www.excelsiorgrandhotelcatania.com) ή παρόμοιο. Δείπνο.

Κατάνια - Συρακούσες - Ταορμίνα

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τις Συρακούσες! Θα περιηγηθούμε στο αρχαιολογικό πάρκο της, βλέποντας από κοντά τα σημαντικότερα μνημεία της. Μετά το τέλος της επίσκεψής μας κατευθυνόμαστε στο Ιστορικό Κέντρο των Συρακουσών, το νησάκι της Ορτυγίας όπου θα δούμε τον αρχαίο ναό του Απόλλωνα, την πλατεία Αρχιμήδη και την πλατεία DUOMO με τον μοναδικό Καθεδρικό ναό ενσωματωμένο στον αρχαίο ναό της θεάς Αθηνάς! Συνεχίζουμε για την πανέμορφη πόλη της Ταορμίνας, όπου θα γνωρίσουμε περπατώντας τα μεσαιωνικά της δρομάκια, τα χαρακτηριστικά της κτίσματα καθώς και το επιβλητικό Ελληνορωμαϊκό της Θέατρο με την εκπληκτική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος. Επιστροφή στη Κατάνια. Δείπνο στο ξενοδοχείο μας.

Κατάνια - Λέτσε

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση νωρίς το πρωί για τη Μεσσήνα όπου με τοπικό φέρρυ περνάμε στη Villa San Giovanni και συνεχίζουμε για το Λέτσε οδικώς. Άφιξη αργά το απόγευμα και τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο μας HILTON GARDEN INN 4* (www.hgilecce.com) ή παρόμοιο. To βράδυ δείπνο σε παραδοσιακή ταβέρνα στα Ελληνόφωνα χωριά με Ελληνική ζωντανή μουσική. 

Λέτσε - Αλμπερομπέλο - Μπάρι

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για μια σύντομη περιήγηση στη πόλη του Λέτσε που την αποκαλούν “Φλωρεντία του Νότου”. Αναχώρηση για το μοναδικό για την αρχιτεκτονική του Αλμπερομπέλλο. Στη συνέχεια αναχώρηση για το λιμάνι του Μπάρι όπου θα επιβιβαστούμε σε σύγχρονο ταχύπλοο για τoν απόπλου.

Πάτρα - Αθήνα

 

Άφιξη στην Πάτρα και αναχώρηση για την Αθήνα.

 

σημειώσεις:

Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

 Τιμή κατ’ άτομο

Αναχωρήσεις

22 Οκτωβρίου  

Κατ΄άτομο σε δίκλινο:       659 €     
3ο άτομο έως 12 ετών :   609 € 
Μονόκλινο :     829 € 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

περιλαμβάνονται:
δεν περιλαμβάνονται:


© 2014 BPDesignGroup. All Rights Reserved.