Ακτοπλοικά
 
Διαμονή
 
Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
 
28η Οκτωβρίου στο Άμστερνταμ
από € 555,00

5 μέρες στο Άμστερνταμ. Διαμονή σε 4* ξενοδοχεία με μπουφέ πρόγευμα καθημερινά και 1 γεύμα σε τοπικό εστιατόριο.

 
Προσφορές
 
Alpha Bank
 
Έντυπα
Αθήνα - Άμστερνταμ - ξενάγηση πόλης & κρουαζιέρα στα κανάλια

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για το Άμστερνταμ με την KLM . Άφιξη και αναχώρηση για τη ξενάγηση της πόλης . Ο παραδοσιακός "Μύλος του Rembrandt"στις όχθες του ποταμού Amstel, το εντυπωσιακό "Στάδιο Αρένα", η "Heineken", το επιβλητικό "Rijksmuseum", η πανύψηλη "Δυτική Εκκλησία", το "μοναδικό Παλάτι του Βασιλιά", ο "πλωτός" Κεντρικός Σταθμός, είναι μερικά από τα πολλά αξιοθέατα μιας πόλης που "επιπλέει" στη θάλασσα. Στην συνέχεια απολαύστε μία κρουαζιέρα στα κανάλια δώρο του γραφείου μας. Τέλος μεταφορά στο ξενοδοχείο NOVOTEL AMSTERDAM CITY 4* (www.novotel.com). Το βράδυ ο αρχηγός μας θα είναι διαθέσιμος να σας συνοδέψει σε μία βόλτα στα περίφημα κόκκινα φανάρια...την γνωστή Red Light District.

Άμστερνταμ - ελεύθερη μέρα

Μπουφέ πρόγευμα ελεύθερη μέρα στη διάθεση σας . Σας προτείνουμε να ακολουθήσετε τον αρχηγό μας για μια βόλτα σε ένα από τα μεγαλύτερα αδαμαντοποιεία της πόλης, τον γνωστό οίκο COSTER DIAMONDS, για να παρακολουθήσετε την διαδικασία κοπής και επεξεργασίας των διαμαντιών ή για μια επίσκεψη στα φημισμένα μουσεία Van Gogh και Rijks (έξοδα ατομικά χωρίς ξενάγηση).

Άμστερνταμ - Zaanse Scans - Βόλενταμ

Μπουφέ πρόγευμα και σήμερα θα διασχίσουμε το κλασικό τοπίο της Ολλανδικής εξοχής με τα Polders αλλά και τα μικρά κανάλια . Στο παραδοσιακό χωριό Zaanse Scans που θα επισκεφθούμε τους παραδοσιακούς ανεμόμυλους και θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την φάμπρικα των ξυλοπάπουτσων . Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το γραφικό λιμανάκι του Volendam όπου θα απολαύσουμε το γεύμα μας σε τοπικό εστιατόριο.

Άμστερνταμ - Ρότερνταμ, Ντέλφτ, Χάγη (προαιρετική εκδρομή)

Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερη μέρα. Σήμερα σάς προτείνουμε (έξοδα ατομικά) ημερήσια εκδρομή στο Ρότερνταμ, το Ντελφτ και τη Χάγη.

Άμστερνταμ - Αθήνα

Πρωινό και μεταφορά μας στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας.

περιλαμβάνονται:
  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΑΘΗΝΑ με την AEGEAN 
  • Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο BW COUTURE 4* 
  • Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά 
  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα 
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας 
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών 
  • Φ.Π.Α.
δεν περιλαμβάνονται:
  • Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων 180€, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία, λοιπά αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, καθώς & ό, τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο κ.λ.π