Ακτοπλοικά
 
Διαμονή
 
Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
 
ΤΟΣΚΑΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑ
από € 695,00

Τοσκανικά χωριά 

6 μέρες αεροπορικώς Ρώμη - Φλωρεντία - galleria Uffizi - Σιέννα - Σαν Τζιμινιάνο - Πίζα - Λούκα. Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με πρωινό καθημερινά.

 
Προσφορές
 
Alpha Bank
 
Έντυπα
Αθήνα – Ρώμη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για τη Ρώμη με την AEGEAN AIRLINES. Άφιξη και θα ξεναγηθούμε ξεκινώντας από την εκκλησία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό. Θα δούμε την πλατεία που σχεδίασε ο Μπερνίνι, το μπαλκόνι που ο Πάπας ευλογεί τους πιστούς, την πλατεία Βενετίας, το Παλάτσο Βιτοριάνο που είναι και ο άγνωστος στρατιώτης της Ιταλίας, το Παλάτσο Βενέτσια, το μπαλκόνι της Λετίτσια, μητέρας του Ναπολέων Βοναπάρτη. Θα περάσουμε κάτω από το Καπιτώλιο, μέσα από το δρόμο των Ρωμαϊκών αγορών, τον ιππόδρομο, τον λόφο του Παλατίνου, τις θέρμες του αυτοκράτορα Καρακάλα, την αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου και ολοκληρώνουμε την ξενάγηση μας με το Κολοσσαίο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο CICERONE 4* (www.hotelcicerone.com). Το βράδυ δυνατότητα προαιρετικού νυχτερινού γύρου της πόλης. 

Ρώμη - Φλωρεντία

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τη Φλωρεντία. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο RAFFAELLO 4* (www.raffaellohotel.it). Ελεύθερος χρόνος στη διάθεση σας.

Φλωρεντία & galleria Uffizi

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τη ξενάγηση της πόλης. Θα δούμε το επιβλητικό Duomo με το φημισμένο καμπαναριό του Τζιότο, την εκκλησία Σάντα Κρότσε, την Πόντε Βέκκιο, την Πιάτσα Ντε λα Σινιορία και άλλα διάσημα αξιοθέατα. Ακολουθεί επίσκεψη & ξενάγηση στην διάσημη πινακοθήκη Uffizi (απαιτείται προ-κράτηση για αυτό σας παρακαλούμε ενημερώστε μας 10 μέρες πρίν, κόστος € 4.

Σιέννα - Σαν Τζιμινιάνο

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για επίσκεψη στην Μεσαιωνική Σιέννα, με τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό, την παγκόσμια γνωστή κεντρική της πλατεία Campo, το μεγαλοπρεπές Δημαρχείο με τον ιστορικό πέτρινο Πύργο & πολλά άλλα αξιοθέατα.Η σημερινή μας εμπειρία ολοκληρώνεται με την επίσκεψη γνωριμίας στη μεσαιωνική πόλη των Κάστρων/Πύργων, το Σαν Τζιμινιάνο που φαντάζει σαν ένα δάσος από μακριά και παρουσιάζεται στον επισκέπτη με όλη του την μεγαλοπρέπεια.

Πίζα - Λούκα

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τη ιστορική Πίζα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το μοναδικό κεκλιμένο Πύργο, τον μεγαλοπρεπή Καθεδρικό Ναό και τον ιερό χώρο. Η γνωριμία μας με την πανέμορφη Τοσκάνη συνεχίζεται με την επίσκεψή μας στη κουκλίστικη & πολύ γνωστή Λούκα, που περιβάλλεται από τα ισχυρά αμυντικά της τείχη. Στην πόλη με την πανέμορφη και χαρακτηριστική ρυμοτομία, θα μας δοθεί η ευκαιρία να περπατήσουμε, στα γραφικά της στενά, με τα παλαιά αρχοντικά και την παλαιά οβάλ πλατεία και να γνωρίσουμε τα αξιοθέατά της. 

Φλωρεντία - Ρώμη - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος μέχρι τη μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

 


 Τιμή κατ’ άτομο

Αναχωρήσεις

28/05/2015 εώς 02/06/2015 

Δίκλινο:

  695 

3ο άτομο :

695 

3ο άτομο 1-12 ετών  545 
Μονόκλινο : 915 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


περιλαμβάνονται:
  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΡΩΜΗ-ΑΘΗΝΑ με την AEGEAN AIRLINES 
  • Τέσσερις διανυκτερεύσεις στη Φλωρεντία στο ξενοδοχείο RAFFAELLO 4* 
  • Μία διανυκτέρευση στο CICERONE 4* στη Ρώμη
  • Μπουφέ πρωινό καθημερινά στα ξενοδοχεία 
  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως πρόγραμμα με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν 
  • Αρχηγός /συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης και Ταξιδιωτική έως 75 ετών 
  • Φ.Π.Α.
δεν περιλαμβάνονται:
  • Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων 150 €, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, φόροι πόλεων καθώς & ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο κ.λ.π. Επιβάρυνση από Θεσσαλονίκη € 70 & € 140 από άλλες πόλεις (αναλόγως με την διαθεσιμότητα).