Ακτοπλοικά
 
Διαμονή
 
Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
 
Στοκχόλμη – Κοπεγχάγη (ATOMIKO) 5 ημέρες Κάθε Παρασκευή & Τρίτη Ισχύει έως: 20/10/2015
από € 625,00

Κάθε Παρασκευή & Τρίτη

 Ισχύει έως: 20/10/2015

 
Προσφορές
 
Alpha Bank
 
Έντυπα
Αθήνα – Κοπεγχάγη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Δανίας, όπου είναι μια από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου, την Κοπεγχάγη. Ένα περιβάλλον αλλιώτικο και γοητευτικό. Άφιξη στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Η υπόλοιπη μέρα ελεύθερη για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. 

Κοπεγχάγη – Ξενάγηση πόλης

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την πανοραμική ξενάγηση της πόλης. Κατά την διάρκεια της ξενάγησης θα επισκεφτούμε την κεντρική πλατεία του Δημαρχείου, τη Γλυπτοθήκη, το Χρηματιστήριο (το παλαιότερο της Ευρώπης), το Αμαλίενμποργκ που πήρε το όνομά του από τη βασίλισσα της Δανίας, Σοφία-Αμαλία. Στη μέση της πλατείας δεσπόζει το άγαλμα του Φρειδερίκου Ε’ έφιππου, που κατά τη διάρκεια της βασιλείας του χτίστηκαν τα τέσσερα αρχοντικά που αποτελούν το παλάτι, στον ίδιο αρχιτεκτονικό ρυθμό, τα ογκώδη ανάκτορα Κρίστιανμποργκ, το κανάλι Νίχαβν και το κάστρο Ρόζενμποργκ, όπου φυλάσσονται τα κοσμήματα του Θρόνου. Ακόμη τη παραλία Λάγκελίνιε με τη Μικρή Γοργόνα, σύμβολο της πόλης όπου θα μάθουμε και την ιστορία της. Και τέλος θα επισκεφτούμε την Όπερα. Μετά το τέλος της ξενάγησής μας επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι ελεύθερη. Για το βράδυ κατεβείτε την Stroget και διασκεδάστε

Κοπεγχάγη – Στοκχόλμη

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια θα μεταβούμε στο κεντρικό σταθμό τραίνων της Κοπεγχάγης από όπου θα πάρουμε το τραίνο που θα μας μεταφέρει στην Στοκχόλμη. Η διάρκεια της διαδρομής μας θα είναι περίπου 8 ώρες και τα τοπία που θα αντικρίσουμε είναι μοναδικά. Η Στοκχόλμη είναι χτισμένη σε 14 νησάκια που ενώνονται με πολλά γεφύρια. Σ’ αυτή τη χώρα μερικές αξίες μετριούνται με διαφορετικό τρόπο και οι άνθρωποι συμπεριφέρονται με διακριτική άνεση που συχνά παρερμηνεύεται ως ψυχρότητα ή υπεροψία. Άφιξη το μεσημέρι στην Στοκχόλμη. Το ξενοδοχείο μας βρίσκετε σε κοντινή απόσταση από το κεντρικό σταθμό των τραίνων. Επομένως μπορούμε να πάμε με τα πόδια. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας και παραλαβή και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας. Θα σας προτείναμε να κάνετε μια βόλτα στην πόλη, να γνωρίσετε τον τρόπο ζωής των Σουηδών και φυσικά την παλιά πόλη. Η Στοκχόλμη, επονομαζόμενη και ως Βενετία του Βορρά, είναι μια από τις ομορφότερες πρωτεύουσες του κόσμου. Τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν ιδιαίτερα ελκυστικό προορισμό, καθώς η πόλη φημίζεται για την μόδα, τον πρωτοποριακό σχεδιασμό ρούχων και οικιακών συσκευών και την μουσική. Η παλιά πόλη αλλά και το μεγαλύτερο μέρος της Στοκχόλμης είναι κτισμένη πάνω σε 14 νησάκια που περιβάλλονται από πολυάριθμα κανάλια. Συνολικά υπάρχουν 24.000 νησάκια στο αρχιπέλαγος που προστατεύουν τη πόλη, τα 14 κατοικημένα νησάκια από την φουρτουνιασμένη θάλασσα. Ξεκινήστε την βόλτα σας από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό. Περπατήστε τη Vasagatan για να φτάσετε τη Karabergsgatan, μια από τους μεγαλύτερους εμπορικούς δρόμους της Στοκχόλμης και επισκεφτείτε τα πολυκαταστήματα Ahlens. Συνεχίστε για τους κήπους Kungstrad. Διασχίζετε το πάρκο για να φτάσετε στο πλατεία του Βασιλιά Καρόλου το ΙΒ! , όπου υπάρχει και το ομώνυμο άγαλμα. Η Λυρική Σκηνή βρίσκεται στα δεξιά σας. Συνεχίζοντας την προκυμαία προσπερνάτε την πλατεία του Γκούσαβ Αντολφς και φτάνετε στα ανάκτορα Sophia Albertina. Η παλιά πόλη Gamla Stan βρίσκετε λίγο παρακάτω. Πρόκειται για το παλαιότερο και ομορφότερο τμήμα της Στοκχόλμης. Εκεί θα βρείτε παλιά και καλοδιατηρημένα σπίτια, ανηφορικούς δρόμους, πολύχρωμα εστιατόρια, πολλά μικρομάγαζα με ενθύμια, την πανέμορφη και επιβλητική Εκκλησία της Στέψης με το τεράστιο μαρμάρινο άγαλμα του Αγίου Γεωργίου και φυσικά το Ανάκτορο. 

Στοκχόλμη – Ξενάγηση πόλης

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την πανοραμική ξενάγηση της Στοκχόλμης Η Στοκχόλμη εντυπωσιάζει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη με τη εξαιρετική αρχιτεκτονική της, την απίστευτη καθαριότητα και τάξη που επικρατεί, τα μεγάλα πάρκα και την εν γένει υποδειγματική οργάνωση της πόλης. Κατά την διάρκεια της ξενάγησης στην Στοκχόλμη θα επισκεφτούμε το κεραμιδόχρωμο Δημαρχείο, σύμβολο και καμάρι της Στοκχόλμης. Συνεχίζοντας θα επισκεφτούμε την Γκάμπλα Σταν, την παλιά πόλη, διατηρημένη με προσοχή και σεβασμό στην αρχιτεκτονική της φυσιογνωμία, όπου βρίσκεται στο κέντρο της Στοκχόλμης, σε νησάκι που έχει περίπου το σχήμα της καρδιάς. Επίσης εκεί είναι χτισμένα και τα ογκώδη βασιλικά ανάκτορα. Επιβλητικό αξιοθέατο και το πλοίο Βάσα, που βούλιαξε το 1628 στο παρθενικό του ταξίδι, και το ανέλκυσαν ύστερα από 333 χρόνια παραμονής του στο κόλπο της Στοκχόλμης. Μετά το τέλος της ξενάγησής μας θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας. Για το απόγευμα σας προτείνουμε να κάνετε μια βόλτα στην Kungsgatan, με τα μεγάλα πολυκαταστήματα, εστιατόρια, μπαράκια, καφέ και πολλά άλλα. 

 

Στοκχόλμη – Αθήνα

 Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Στοκχόλμης και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε την πτήση της επιστροφής μας, έχοντας τις ομορφότερες εικόνες από την πρωτεύουσα της Σουηδίας.

 

σημειώσεις:

*Η σειρά των ξεναγήσεων- εκδρομών μπορεί να πραγματοποιηθεί σε διαφορετική σειρά χωρίς όμως καμία παράλειψη.

*Οι εκδρομές εκτελούνται με ελάχιστη συμμετοχή 2 άτομα. Οι ξεναγήσεις για συμμετοχές μέχρι και 11 άτομα γίνονται στα Αγγλικά. Από 12 συμμετοχές και παραπάνω οι ξεναγήσεις γίνονται στα Ελληνικά.

*Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε στις μεταφορές από / προς το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο σας με χαμηλό κόστος.


 Τιμοκατάλογος κατ' άτομο

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Κάθε Παρασκευή & Τρίτη

 

 Ισχύει έως: 20/10/2015

 

Δίκλινο

 Μονόκλινο

Παιδί

Copenhagen CROWN 3* ή παρόμοιο 

 

   625 €

 

     715 

- 

Copenhagen ISLAND 4* ή παρόμοιο 

715 

835 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


περιλαμβάνονται:
 • Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις σε οικονομική θέση με πτήσεις της Aegean Airlines από Αθήνα 
 • Διαμονή για 2 νύκτες σε ξενοδοχείο της Στοκχόλμης. 
 • Διαμονή για 2 νύκτες σε  ξενοδοχείο της Κοπεγχάγης. 
 • Καθημερινό πλούσιο σκανδιναβικό πρωινό μπουφέ σε όλα τα ξενοδοχεία. 
 • Ξενάγηση της πόλης της Στοκχόλμης με Ελληνόφωνο ή Αγγλόφωνο ξεναγό. 
 • Ξενάγηση της πόλης της Κοπενχάγης με Ελληνόφωνο ή Αγγλόφωνο ξεναγό. 
 • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. 
 • Πλούσιο έντυπο υλικό και χάρτης πόλης. 
δεν περιλαμβάνονται:
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων. ( 165€ ) 
 • Μεταφορά από και προς τα αεροδρόμια στα ξενοδοχείο μας και αντίστροφα. 
 • Ποτά, αναψυκτικά, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα. 
 • Γεύματα και ποτά 
 • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς και επισκεπτόμενους χώρους.  
 • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα ή ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.