Ακτοπλοικά
 
Διαμονή
 
Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
 
Στοκχολμη 4 ημέρες – Ατομικό
από € 529,00

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Κάθε Σάββατο

 

 Ισχύει έως: 20/10/2015

 

Αν και δεν έχει τόση ηλιοφάνεια κατά τους χειμερινούς μήνες, είναι μία από τις πιο όμορφες, ζωντανές και κοσμοπολίτικες πρωτεύουσες του ευρωπαϊκού Βορρά. Οι κάτοικοί της κινούνται πάνω σε 14 νησάκια μέσω πολυάριθμων γεφυρών, ανάμεσα στη λίμνη Malaren και τη Βαλτική, απολαμβάνουν τη φύση στα καταπράσινα πάρκα και πίνουν στην υγειά του αρχιπελάγους, το οποίο έχει διαμορφώσει σε μεγάλο βαθμό το χαρακτήρα της περιοχής!Ένα ταξίδι στην Στοκχόλμη σίγουρα θα σας μαγέψει και θα σας εντυπωσιάσει!!

 

 

 
Προσφορές
 
Alpha Bank
 
Έντυπα
Αθήνα – Στοκχόλμη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος και είμαστε έτοιμοι να αναχωρήσουμε για την πρωτεύουσα της Σουηδίας, την Στοκχόλμη. Η Στοκχόλμη είναι χτισμένη σε 14 νησάκια που ενώνονται με πολλά γεφύρια. Σ’ αυτή τη χώρα μερικές αξίες μετριούνται με διαφορετικό τρόπο και οι άνθρωποι συμπεριφέρονται με διακριτική άνεση που συχνά παρερμηνεύεται ως ψυχρότητα ή υπεροψία. Άφιξη στην Στοκχόλμη όπου με shuttle bus θα έχουμε την μεταφορά μας στο ξενοδοχείο μας. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, παραλαβή και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας. Θα σας προτείναμε να κάνετε μια βόλτα στην πόλη, να γνωρίσετε τον τρόπο ζωής των Σουηδών και φυσικά την παλιά πόλη. Η Στοκχόλμη, επονομαζόμενη και ως Βενετία του Βορρά, είναι μια από τις ομορφότερες πρωτεύουσες του κόσμου. Τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν ιδιαίτερα ελκυστικό προορισμό, καθώς η πόλη φημίζεται για την μόδα, τον πρωτοποριακό σχεδιασμό ρούχων και οικιακών συσκευών και την μουσική. Η παλιά πόλη αλλά και το μεγαλύτερο μέρος της Στοκχόλμης είναι κτισμένη πάνω σε 14 νησάκια που περιβάλλονται από πολυάριθμα κανάλια. Συνολικά υπάρχουν 24.000 νησάκια στο αρχιπέλαγος που προστατεύουν τη πόλη, τα 14 κατοικημένα νησάκια από την φουρτουνιασμένη θάλασσα. Ξεκινήστε την βόλτα σας από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό. Περπατήστε τη Vasagatan για να φτάσετε τη Karabergsgatan, μια από τους μεγαλύτερους εμπορικούς δρόμους της Στοκχόλμης και επισκεφτείτε τα πολυκαταστήματα Ahlens. Συνεχίστε για τους κήπους Kungstrad. Διασχίζετε το πάρκο για να φτάσετε στο πλατεία του Βασιλιά Καρόλου το ΙΒ! , όπου υπάρχει και το ομώνυμο άγαλμα. Η Λυρική Σκηνή βρίσκεται στα δεξιά σας. Συνεχίζοντας την προκυμαία προσπερνάτε την πλατεία του Γκούσαβ Αντολφς και φτάνετε στα ανάκτορα Sophia Albertina. Η παλιά πόλη Gamla Stan βρίσκετε λίγο παρακάτω. Πρόκειται για το παλαιότερο και ομορφότερο τμήμα της Στοκχόλμης. Εκεί θα βρείτε παλιά και καλοδιατηρημένα σπίτια, ανηφορικούς δρόμους, πολύχρωμα εστιατόρια, πολλά μικρομάγαζα με ενθύμια, την πανέμορφη και επιβλητική Εκκλησία της Στέψης με το τεράστιο μαρμάρινο άγαλμα του Αγίου Γεωργίου και φυσικά το Ανάκτορο. 

Στοκχόλμη – Ξενάγηση πόλης

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και ακλουθεί η πανοραμική ξενάγηση της πόλης της Στοκχόλμης. Η Στοκχόλμη εντυπωσιάζει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη με τη εξαιρετική αρχιτεκτονική της, την απίστευτη καθαριότητα και τάξη που επικρατεί, τα μεγάλα πάρκα και την εν γένει υποδειγματική οργάνωση της πόλης. Κατά την διάρκεια της ξενάγησης μας στην Στοκχόλμη θα θαυμάσουμε το κεραμιδόχρωμο Δημαρχείο, σύμβολο και καμάρι της Στοκχόλμης. Συνεχίζοντας για την Γκάμπλα Σταν, την παλιά πόλη, διατηρημένη με προσοχή και σεβασμό στην αρχιτεκτονική της φυσιογνωμία, όπου βρίσκεται στο κέντρο της Στοκχόλμης, σε νησάκι που έχει περίπου το σχήμα της καρδιάς. Επίσης εκεί είναι χτισμένα και τα ογκώδη βασιλικά ανάκτορα. Επιβλητικό αξιοθέατο και το πλοίο Βάσα, που βούλιαξε το 1628 στο παρθενικό του ταξίδι, και το ανέλκυσαν ύστερα από 333 χρόνια παραμονής του στο κόλπο της Στοκχόλμης. Μετά το τέλος της ξενάγησής μας επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας. Για το απόγευμα σας προτείνουμε να κάνετε μια βόλτα στην Kungsgatan, με τα μεγάλα πολυκαταστήματα, εστιατόρια, μπαράκια, καφέ και πολλά άλλα. 

Στοκχόλμη – Προαιρετική κρουαζιέρα στο Αρχιπέλαγος

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και η υπόλοιπη ημέρα είναι στην διάθεσή σας. Όσοι από εσάς επιθυμούν τους προτείνουμε να ακολουθήσουν μια προαιρετική κρουαζιέρα στο Αρχιπέλαγος, όπου θα θαυμάσετε την θέα της πόλης από την θάλασσα. Κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας μας θα συναντήσετε περίπου και τα 24.000 μικροσκοπικά νησάκια σκορπισμένα ανάμεσα στη λίμνη Μαλάρεν και τη Βαλτική Θάλασσα. Κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας θα μάθετε για τα σημαντικότερα αξιοθέατα, το φυσικό περιβάλλον της πόλης και την ιστορία του αρχιπελάγους. 

Στοκχόλμη – Αθήνα

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και στην συνέχεια πάλι με την χρήση του shuttle bus μεταφορά στο αεροδρόμιο της Στοκχόλμης. Άφιξη στο αεροδρόμιο της Στοκχόλμης και είμαστε έτοιμοι να πά-ρουμε την πτήση της επιστροφής μας, έχοντας τις ομορφότερες εικόνες από την πρωτεύουσα της Σουηδίας. 

σημειώσεις:

 

 

 

Για να ενημερωθείτε για τις ώρες των πτήσεων επικοινωνήστε μαζί μας!

 


 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Κάθε Σάββατο

 

 Ισχύει έως: 20/10/2015

 

Δίκλινο

 Μονόκλινο

BEST WESTERN HOTEL BENTLEYS 4* 529

600

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


περιλαμβάνονται:

•Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines σε οικονομική θέση.

•Διαμονή για 3 νύκτες σε ένα από τα προτεινόμενα ξενοδοχεία.

•Καθημερινό πλούσιο πρωινό.

•Μεταφορές με shuttle bus από / προς το αεροδρόμιο.

•Ξενάγηση της πόλης με Ελληνόφωνο ή Αγγλόφωνο ξεναγό.

•Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης.

•Πλούσιο έντυπο υλικό και χάρτης πόλης.

 

δεν περιλαμβάνονται:

•Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων (όπως αναφέρονται)

•Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, ποτά, γεύματα, αναψυκτικά.

•Ότι δεν αναφέρετε ρητά στα περιλαμβανόμενα ή ότι αναφέρετε ως προαιρετικό.