Ακτοπλοικά
 
Διαμονή
 
Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
 
Σμύρνη 4ήμερο Κάθε Παρασκευή 11ΣΕΠ. - 31ΟΚΤ.
από € 555,00

Σμύρνη 4ήμερο Κάθε Παρασκευή 11ΣΕΠ. - 31ΟΚΤ.

 
Προσφορές
 
Alpha Bank
 
Έντυπα
Αθήνα - Σμύρνη (ξενάγησης πόλης)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την Σμύρνη. Μετά την άφιξη και την παραλαβή των αποσκευών, θα ξεκινήσουμε για την πρώτη γνωριμία μας με την πόλη. Θα δούμε την περίφημη προκυμαία, τις συνοικίες Kurtulus, το Alsanak που ήταν ο πρώην φραγκομαχαλάς, το Ismet Kaptan (το σύγχρονο κέντρο) το Καντιφέ Καλέ, τον ιστορικό λόφο της Σμύρνης, την πλατεία Κόνακ όπου βρίσκονταν το Ελληνικό διοικητήριο και σήμερα δεσπόζει το περίφημο ρολόι. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

Σμύρνη (Πέργαμος , Αϊβαλί)

Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε την για την ιστορική Πέργαμο, πόλη συνδεδεμένη με τον ελληνισμό της Ιωνίας. Η Πέργαμος απλώνεται σε έναν λόφο κοντά στην σημερινή Μπέργκαμα. Θα θαυμάσουμε το περίφημο Ασκληπιείο με το αρχαίο τέμπλο, θα δούμε τον τόπο όπου οι γιατροί της εποχής θεράπευαν με τρόπο μυστικιστικό, το αρχαίο θέατρο, τα ρωμαϊκά λουτρά, το ναό με τον βωμό της Δήμητρας. Μετάβαση στο υπέροχο Αϊβαλί ή Κυδωνίες όπως το ονόμαζαν οι έλληνες της Πόλης, πόλη που φέρει ακόμα και σήμερα την σφραγίδα της ελληνικής αρχιτεκτονικής και κουλτούρας. Εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να περιηγηθούμε στα σοκάκια της πόλης και να δούμε την αγορά. Επιστροφή στην Σμύρνη και διανυκτέρευση. 

Σμύρνη (Έφεσος - Κιρκιτζέ - Κουσάντασι)

 

 Μετά το πρωινό, αναχώρηση για Σέλτζουκ όπου θα ξεναγηθούμε στην πόλη της αρχαίας Εφέσσου, εκεί όπου υπήρχε ο Ναός της Θεάς Αρτέμιδος, ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου. Εκεί θα δούμε τα εντυπωσιακά ερείπια του αρχαιολογικού χώρου, την βιβλιοθήκη του Κέλσου, την Αρκαδική οδό, το ελληνιστικό θέατρο, το στάδιο, τα βυζαντινά λουτρά, κ.α.  Επίσκεψη στον Οίκο της Παναγίας, την Βασιλική του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και καφέ στο χωριό της Διδώς Σωτηρίου, το Κιρκιτζέ. Στην συνέχεια θα μεταβούμε στην πόλη του Κουσάντασι για να περιηγηθούμε στο γραφικό λιμάνι της και στην όμορφή της αγορά. Επιστροφή στην Σμύρνη και διανυκτέρευση.

Σμύρνη - Αθήνα

Μετά το πρωινό μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής σας στην Αθήνα.

 

σημειώσεις:

Η ροή των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα ωράρια πτήσεων και λειτουργίας χώρων και μουσείων. Το τελικό ημερήσιο πρόγραμμα θα το παραλάβετε με το ενημερωτικό σας. Οι τιμές δεν ισχύουν σε περιόδους εκθέσεων, συνεδρίων, εορτών.

Τιμολογιακή πολιτική

Τιμή κατ’ άτομο

Αναχωρήσεις

7 Ιανουαρίου - 13 Μαρτίου 

Ξενοδοχεία

 

AKSAN 4*

 

ANEMON 4*

Δίκλινο: 550€ 580€
Μονόκλινο: 615€ 650€
Παιδικό έως 11 ετών: 525€ 550€

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΘΕΣΕΩΝ

•Η ροή των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα ωράρια πτήσεων και λειτουργίας χώρων και μουσείων.

•Το τελικό ημερήσιο πρόγραμμα θα το παραλάβετε με το ενημερωτικό σας.

•Οι τιμές δεν ισχύουν σε περιόδους εκθέσεων, συνεδρίων, εορτών.

 


περιλαμβάνονται:

•Αεροπορικά εισιτήρια με Pegasus Airlines

•3 διαν/σεις με πρωινό σε ξενοδοχείο της επιλογής σας

•Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο

•3 Ελληνόφωνες ξεναγήσεις

•Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

δεν περιλαμβάνονται:

•Φόροι αεροδρομίων € 120

•Είσοδοι μουσείων, φιλοδωρήματα

•Ό,τι δεν αναφέρεται  στο πρόγραμμα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.