Ακτοπλοικά
 
Διαμονή
 
Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
 
Πανόραμα Δαλματικών ακτών
από € 765,00

6 μέρες Ντουμπρόβνικ - Σπλιτ - Τρογκίρ - Ζαντάρ - Λίμνες Πλίτβιτσε Ζάγκρεμπ - Σπήλαια Ποστόινα - Λιουμπλιάνα με πρωινό μπουφέ & ένα δείπνο καθημερινά.

Πρόγραμμα (6 μέρες)

 

 
Προσφορές
 
Alpha Bank
 
Έντυπα
Αθήνα - Ντουμπρόβνικ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση με απευθείας πτήση της CROATIA AIRLINES για το Ντουμπρόβνικ. Μεταφορά και διαμονή στο πολυτελές ξενοδοχείο CROATIA 5* (www.hotelcroatia.hr ) στη περιοχή Τσάβτατ με θέα το ανοιχτό πέλαγος από τη μια & τα τείχη του Ντουμπρόβνικ από την άλλη. Δείπνο.

 

Ντουμπρόβνικ, ξενάγηση

Μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε τη γνωριμία μας με τη μεσαιωνική πόλη, περπατώντας στο εσωτερικό του κάστρου, με πανύψηλα πέτρινα κτίρια με παράθυρα-πολεμίστρες και μικροσκοπικές ≪κρεμαστές≫ αυλές, εκκλησιές, παλάτια, κρήνες. Στη μέση κυλάει η Placa, μια πλακόστρωτη περατζάδα-πλατεία που οδηγεί από το φραγκισκανικό μοναστήρι στη δυτική πλευρά στον πύργο του ρολογιού στην άλλη άκρη,όπου βρίσκονται το παλάτι του κυβερνήτη και η εκκλησία του προστάτη της πόλης, Αγίου Vlaho. Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο.

 

Ντουμπρόβνικ - Τρογκίρ - Σπλιτ

Μπουφέ πρόγευμα και διαδρομή κατά μήκος των ≪δαντελωτών≫ ακτών της Δαλματίας για να καταλήξουμε σε μια ακόμη σημαντική πόλη με μεγάλο λιμάνι, το Σπλίτ. Προηγουμένως θα επισκεφτούμε το ιστορικό λιμάνι του Τρογκίρ με ένα εξαίσιο ιστορικό κέντρο που βρίσκεται πάνω σε ένα νησί και αποτελεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco. Άφιξη στο Σπλιτ, όπου εδώ θα περπατήσουμε για να γνωρίσουμε τη πόλη που ο Ρωμαίος Αυτοκράτορας Διοκλητιανός επέλεξε να χτίσει το παλάτι του σε σχήμα Ρωμαϊκού Κάστρου, παγκόσμια κληρονομία της Ουνέσκο. Διαμονή σε ένα από τα επιλεγμένα ξενοδοχεία RADISSON BLU SPLIT 4* (www.radissonblu.com) ή στο PRESIDENT 4* (www.hotelpresident.hr). Δείπνο.

Σπλιτ - Ζαντάρ - Λίμνες Πλίτβιτσε - Ζάγκρεμπ

Μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για το πανέμορφο Ζαντάρ με τη Ρωμαϊκή αγορά και την ωραία παραλία του. Συνεχίζουμε με τη περιοχή των Λιμνών Πλίτβιτσε για να επισκεφθούμε το Εθνικό Πάρκο με τις δεκαέξι λίμνες, όπου η κάθε μία βρίσκεται σε διαφορετικό επίπεδο και συνδέεται με τις υπόλοιπες με τους καταρράκτες των νερών που πέφτουν από τη μια στην άλλη δημιουργώντας ένα φανταστικό θέαμα. Καταλήγουμε στο όμορφο Ζάγκρεμπ τη πρωτεύουσα της Κροατίας που περιβάλλεται από δάση και πάρκα ανάμεσα στις πλαγιές του όρους Μενβεντνίτσα στα βόρεια & το ποταμό Σάβο στα νότια. Διαμονή στο πολυτελές ξενοδοχείο THE WESTIN 5* (www.hotelwestinzagreb.com). Δείπνο.

 

Εκδρομή στα Σπήλαια Ποστόινα & Λιουμπλιάνα

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τα μεγαλόπρεπα και εντυπωσιακά σπήλαια της Ποστόινα με τους σταλακτίτες και σταλαγμίτες να σχηματίζουν καταπληκτικές παραστάσεις. Ακολουθεί η πανέμορφη Λιουμπλιάνα, την πρωτεύουσα της Σλοβενίας, με την καταπληκτική μεσαιωνική παλαιά πόλη στις όχθες του Ποταμού Λουμπλιάνα. Η πλατεία Πρέσερεν με έντονο το Ιταλικό στυλ, ο καθεδρικός του Αγ. Νικολάου, το αρχιεπισκοπικό παλάτι, η γέφυρα των Δράκων, το Δημαρχείο είναι μερικά από τα αξιοθέατα της πανέμορφης πόλης. Επιστροφή στο Ζάγκρεμπ, δείπνο.

 

Ζάγκρεμπ - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και ξεκινά η περιπατητική ξενάγηση της πόλης όπου θα δούμε τη λεωφόρο Κύριλλου και Μεθόδιου, την πλατεία του Αγ. Μάρκου με το Θυρεό της χώρας, και το Δημαρχείο με την Πέτρινη Αψίδα. Θα περιηγηθούμε επίσης στην Άνω Πόλη, όπου βρίσκεται ο επιβλητικός Καθεδρικός Ναός και η Αρχιεπισκοπή και θα δούμε το Προεδρικό μέγαρο, τη Βουλή και άλλα κυβερνητικά κτίρια. Μεταφορά στο αεροδρόμιο της πόλης για τη πτήση της επιστροφής.

 

σημειώσεις:

Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. 

 

Αναχώρηση 5, 26 Ιουνίου 

 

Τιμή κατ  'άτομο  

Ξενοδοχείο: Συνδιασμός ξενοδοχείων     

Ημερομηνίες

05/06/2014

εώς

10/06/2014

26/06/2014

εώς

01/07/2014

Δίκλινο 765€ 765€
3ο άτ. έως 12 ετών 695€ 695€
Μονόκλινο 935€ 935€

 

 

 

 

 

 

 

 

 

περιλαμβάνονται:
 • Δυο διανυκτερεύσεις στο THE WESTIN 5* στο Ζάγκρεμπ
 • Μεταφορές-περιηγήσεις- εκδρομές, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Μια διανυκτέρευση στο RADISSON BLU 4* ή στο PRESIDENT 4*στο Σπλιτ
 • Πρωινό μπουφέ & ένα δείπνο καθημερινά, ημιδιατροφή
 • Αρχηγός- συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
 • Φ.Π.Α.
 • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ- ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ / / ΖΑΓΚΡΕΜΠ-ΑΘΗΝΑ με CROATIA AIRLINES
 • Δυο διανυκτερεύσεις στο πολυτελές ξενοδοχείο CROATIA 5* στη περιοχή του Τσάβτατ
δεν περιλαμβάνονται:
 • Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 100
 • Είσοδοι σε μουσεία
 • ποτά
 • αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
 • ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό