Ακτοπλοικά
 
Διαμονή
 
Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
 
Πάσχα στη Ρόδο με group
από € 349,00

Αναχωρήσεις: 16, 17/04

 
Προσφορές
 
Alpha Bank
 
Έντυπα
Μεγάλη Πέμπτη: Αθήνα - Ρόδος

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Ρόδο. Άφιξη και μετάβαση για γνωριμία με τα αξιοθέατα στη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου αρχίζοντας από το λόφο του Μόντε Σμίθ με την πανοραμική θέα. Περίπατος στα δρομάκια, το παλιό λιμάνι και το Κάστρο των Ιπποτών. Αργότερα, μεταφορά και εγκατάσταση στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο της επιλογής σας. Το βράδυ δείπνο μπουφέ με νηστίσιμα και μη.

Μεγάλη Παρασκευή: Πεταλούδες - Κάμειρος - Φιλέρημος

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και εκδρομή στις πανέμορφες δυτικές ακτές του νησιού. Αρχίζουμε με τον συγκλονιστικό βιότοπο των Πεταλούδων (έξοδα ατομικά). Περίπατος δίπλα σε λιμνούλες με νούφαρα, σκιερά μονοπάτια, ξύλινα γεφυράκια, κελαριστά ρυάκια αλλά και μικρούς καταρράκτες. Αμέτρητα δέντρα, πλατάνια, σχίνα, κουμαριές, μυρτιές, κισσοί κ.α. συνθέτουν μια τροπική μαγεία προσφέροντας δροσιά, υγρασία και τροφή στις πορτοκαλοκόκκινες νυχτοπεταλούδες. Συνεχίζουμε για την αρχαία Κάμειρο (έξοδα ατομικά), μία από τις 3 Δωρικές πόλεις του νησιού με μακραίωνη ιστορία. Επιστρέφοντας, επίσκεψη στην παραδοσιακή Φιλέρημο με τα πλουμιστά παγώνια έξω από το ναό της Παναγίας του 14ου αι. και τον δρόμο του Γολγοθά που καταλήγει στον τεράστιο σταυρό με την μαγευτική θέα! Το βράδυ δείπνο μπουφέ με νηστίσιμα και μη και παρακολούθηση του Επιταφίου (Rodos Palace, μπροστά στο ξενοδοχείο).

Επτά Πηγές - Λίνδος - Μονή Τσαμπίκας - Καλλιθέα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για μία υπέροχη διαδρομή στις Ανατολικές ακτές του νησιού. Στάση στον “κρυφό παράδεισο της ρόδου”, τις Επτά Πηγές. Ένα καταφύγιο δροσιάς και ξεκούρασης για τους περιηγητές του νησιού, στην αγκαλιά των πλατανιών και των πεύκων, συντροφιά με τα κελαρύσματα πουλιών δίπλα στα τρεχούμενα νερά. Συνεχίζουμε για την Αιγαιοπελαγίτικη Λίνδο με τα ολόλευκα σπιτάκια, τα γραφικά πλακόστρωτα και την Ακρόπολη να δεσπόζει ψηλά πάνω στον βράχο (έξοδα ατομικά). Επιστρέφοντας θα προσκυνήσουμε στη Μονή της Παναγίας της Τσαμπίκας, ενώ τελευταίος μας σταθμός για απογευματινό καφέ θα είναι στις εντυπωσιακά ανακαινισμένες θέρμες της Καλλιθέας (έξοδα ατομικά). Το βράδυ δείπνο μπουφέ.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιά στη Ρόδο & βόλτα στην πόλη

Χρόνια Πολλά! Ξυπνήστε αργά και απολαύστε το πλούσιο γιορτινό πρόγευμα, τις αναβαθμισμένες ανέσεις των ξενοδοχείων, τις πισίνες τους, τα προμεσημβρινά μεζεδάκια συνοδευμένα με ουζάκι, τους πλούσιους πασχαλινούς μεζέδες με αρνιά, παραδοσιακές λιχουδιές, μουσική. Στο Rodos Palace γλέντι με ορχήστρα. Για το απόγευμα, σας προτείνουμε προαιρετικά (έξοδα ατομικά) έναν ρομαντικό περίπατο (πεζή) στην μεσαιωνική πόλη της Ρόδου εντός του κάστρου. Θα σας μείνει αξέχαστη!

Δευτέρα: Κρουαζιέρα στη Σύμη & τον Πανορμίτη

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ολοήμερη κρουαζιέρα (10.00-18.00), από το λιμάνι της Ρόδου στην πανέμορφη Σύμη με τα χαρακτηριστικά νεοκλασικά και τις ατέλειωτες σκάλες που γεμίζουν τα κενά μεταξύ τους. Η Σύμη έχει παραμείνει άθικτη στο χρόνο, κρατώντας φυσική ομορφιά σε πρότυπο δωδεκανησιακό στυλ. Κρυστάλλινη θάλασσα, φρέσκο ψάρι και φιλοξενία των ντόπιων που σκλαβώνει τον επισκέπτη. Στα νοτιοδυτικά, θα επισκεφτούμε επίσης την Ιερά Μονή του Ταξιάρχη Μιχαήλ του Πανορμίτη, την οποία επισκέπτονται κάθε χρόνο χιλιάδες προσκυνητές. Το μοναστήρι “γεμίζει” το φυσικό λιμανάκι με το επιβλητικό καμπαναριό και τα αμέτρητα κελιά. Επιστροφή το απόγευμα στη Ρόδο. Μπουφέ δείπνο.

Τρίτη: Μονή Τσαμπίκας - Λίνδος - Καλλιθέα - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ολοήμερη εκδρομή στις υπέροχες Ανατολικές ακτές του νησιού. Όμορφη διαδρομή μέσω Φαληρακίου μέχρι τη νέα Μονή της Παναγίας της Τσαμπίκας (επίσκεψη). Συνεχίζουμε για την Αιγαιοπελαγίτικη Λίνδο με τα ολόλευκα σπιτάκια, τα γραφικά πλακόστρωτα, τα τρεχούμενα νερά και την Ακρόπολη (έξοδα ατομικά) να δεσπόζει ψηλά πάνω στον βράχο. Τελευταίος μας σταθμός οι εντυπωσιακά ανακαινισμένες Θέρμες της Καλλιθέας (έξοδα ατομικά) όπου και χρόνος για καφέ. Μεταφορά στο αεροδρόμιο. Πτήση για Αθήνα με εικόνες και αναμνήσεις μοναδικές από την Πασχαλιά στη Ρόδο!

σημειώσεις:

Συνοπτικό πρόγραμμα 5ήμερης εκδρομής (16-20/04):

 • Μεγ. Πέμπτη: Αθήνα-Ρόδος
 • Μεγ. Παρασκευή: Πεταλούδες-Κάμειρος-Φιλέρημος
 • Μεγ. Σάββατο: Μονή Τσαμπίκας-Λίνδος-Καλλιθέα
 • Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιά στη Ρόδο
 • Δευτέρα: Κρουαζιέρα στη Σύμη & τον Πανορμίτη, πτήση για Αθήνα

 

Συνοπτικό πρόγραμμα 5ήμερης εκδρομής (16-20/04):

 • Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα-Ρόδος
 • Μεγ. Σάββατο: Πεταλούδες-Κάμειρος-Φιλέρημος
 • Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιά στη Ρόδο
 • Δευτέρα: Κρουαζιέρα στη Σύμη & τον Πανορμίτη
 • Τρίτη: Μονή Τσαμπίκας-Λίνδος-Καλλιθέα-Αθήνα

 

Αναχωρήσεις

4 ημέρες

5 ημέρες

6 ημέρες

RODOS PALACE 5* Lux

Δίκλινο Κ κτίριο θέα θάλασσα

349

399 €

455 €

Δίκλινο premium θέα θάλασσα

375 €

435 €

392 €

3ο άτομο Κ κτίριο θέα θάλασσα

312

350 €

345 €

3ο άτομο έως 12 ετών premiumθέα θάλασσα

328 €

372 €

365 €

3ο άτομο έως 12 ετών Κ κτίριο θέα θάλασσα

284 €

315 €

420 €

3ο άτομο premiumθέα θάλασσα

295 €

330 €

495 €

Μονόκλινο Κ κτίριο θέα θάλασσα

425 €

499 €

575 €

Μονόκλινο premium θέα θάλασσα

462

553 €

640 €

MITSIS ALILA RESORT & SPA 5* Deluxe

Δίκλινο θέα θάλασσα

410 €

482 €

559 €

Δίκλινο family SSV

440 €

525 €

610 €

Δίκλινο family SV

475 €

575 €

665 €

3ο/4ο άτομο σε family

305 €

340 €

382 €

3ο/4ο άτομο σε familyέως 12 ετών

225 €

235 €

255 €

Μονόκλινο θέα βουνό

500 €

608 €

710 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

**  τιμές κατ’ άτομο


περιλαμβάνονται:
 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Ρόδος-Αθήνα οικονομικής θέσης με Olympic Air
 • Μεταφορές-εκδρομές ως πρόγραμμα με τοπικό κλιματιζόμενο πούλμαν
 • Εισιτήρια πλοίου για την κρουαζιέρα στη Σύμη και τον Πανορμίτη
 • Διαμονή σε υπερπολιτελές ξενοδοχείο της επιλογής σας
 • Μπουφέ πρωινό και 1 κύριο φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή)
 • Το Αναστάσιμο δείπνο το Μεγάλο Σάββατο και το Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα στη θέση των αντίστοιχων φαγητών της ημέρας
 • Προμεσημβρινά μεζεδάκια και γλέντι με ζωντανή μουσική (στο Rodos Palaze με ορχήστρα) την Κυριακή του Πάσχα
 • All inclusive (υπεπλήρης διατροφή με απεριόριστα ποτά) μόνο στο MITSIS ALILA RESORT & SPA σε καθημερινή βάση στα προβλεπόμενα τμήματα του ξενοδοχείου (αρχίζει με γεύμα και τελειώνει με πρωινό)
 • Αρχηγός/συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική (έως 75 ετών)
 • ΦΠΑ
δεν περιλαμβάνονται:
 • Φόροι αεροδρομίου: 78 €
 • Φόρος διαμονής σε ξενοδοχείο 5* (καταβάλλεται απευθείας στο ξενοδοχείο): 4 € ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση