Ακτοπλοικά
 
Διαμονή
 
Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
 
Μπαλί
από € 782,00

Διαμονή: Σε ξενοδοχείο της επιλογής σας από τα επιλεγμένα
Διανυκτερεύσεις: 5
Είδος πακέτου: Ατομικό ταξίδι
Περιλαμβάνονται: Διαμονή + Πρωινό (όπως αναφέρεται ανά περίπτωση) + Αεροπορικά εισιτήρια

 
Προσφορές
 
Alpha Bank
 
Έντυπα

Στο πολύχρωμο «νησί των Θεών»!
Δέχεται περίπου 3.000.000 τουρίστες κάθε χρόνο (όσοι δηλ. είναι και οι κάτοικοί του). Διαθέτει απέραντες ακρογιαλιές, κατάφυτες εκτάσεις, ορυζώνες, μικρά γραφικά χωριουδάκια, μνημεία, φιλόξενους κατοίκους, ακόμα και ενεργά ηφαίστεια!
Μικρό σε έκταση νησί που εντυπωσιάζει με τις ομορφιές του. Κατά το μύθο, ο τόπος αποτέλεσε και τον τελευταίο γήινο σταθμό του Βούδα. Ο επισκέπτης θα δει και θα θαυμάσει ναούς αφιερωμένους σε θεότητες και βασιλιάδες. Αν μάλιστα βρεθεί εκεί κατά τη διάρκεια των «άγιων ημερών» που πιστεύεται ότι έρχονται στη γη τα πνεύματα και οι διάφορες θεότητες, τότε θα γίνει μάρτυρας συγκλονιστικών εκδηλώσεων λατρείας.
Κατά τη διάρκεια των φεστιβάλ, οι άνθρωποι προσφέρουν καλάθια με φαγητό και πολύχρωμα εξωτικά λουλούδια. Όλα αυτά δίνουν στο Μπαλί μια μυστικιστική ατμόσφαιρα που προκαλεί το ενδιαφέρον του επισκέπτη. Ένα μέρος τόσο τουριστικό, δεν θα μπορούσε να μη διαθέτει την υποδομή για να ικανοποιήσει και τους πιο δύσκολους ταξιδιώτες.
Πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες, μεγάλες αγορές, εμπορικά καταστήματα, εκπληκτικά εστιατόρια και κέντρα διασκέδασης, αλλά και αμέτρητες δυνατότητες για θαλάσσια σπορ και άλλες δραστηριότητες, κατατάσσεται στους πολύ αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς.
Καιρός: Από τον Μάιο έως τον Σεπτέμβριο η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της ημέρας κυμαίνεται περίπου στους 40 °C, ενώ από τον Ιούλιο μπορεί να «σκαρφαλώσει» στους 46-48 °C. Κατά τους χειμερινούς μήνες η μέση θερμοκρασία κυμαίνεται στους 22 °C και οι δυνατοί άνεμοι αποτελούν συνηθισμένο φαινόμενο. Οι βροχές είναι σπάνιες, αν όμως προκύψουν, είναι ιδιαίτερα έντονες.
Βίζα-Διαβατήριο: Το διαβατήριό σας δεν θα πρέπει να λήγει για τους επόμενους 6 μήνες από την ημερομηνία αναχώρησής σας.
Ώρα: H διαφορά ώρας είναι κατά τους χειμερινούς μήνες 2 ώρες, ενώ κατά τους καλοκαιρινούς μήνες 1
Νόμισμα: Επίσημο νόμισμα είναι το Dirham (Dh), το οποίο υποδιαιρείται σε 100 fils. Υπάρχουν χαρτονομίσματα των 5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 και 1.000 Dh και νομίσματα του 1 Dh, 50, 25, 10 και 5 fils.H ισοτιμία με το ευρώ είναι 1 Dh = 0,213212 ευρώ περίπου.