Ακτοπλοικά
 
Διαμονή
 
Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
 
Γύρος Κίνας - Xονγκ Kονγκ
από € 1.995,00

15 μέρες Xονγκ Kονγκ- Kαντώνα -Γκουϊλίν - Κρουαζιέρα στον ποταμό Λι Γιανγκ- Σιάν - Πήλινος Στρατός -Πεκίνο - Χαντσόου - Ξιτάνγκ - Σαγκάη - Σουτσόου με διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* και 5* με ημιδιατροφή καθημερινά.

 
Προσφορές
 
Alpha Bank
 
Έντυπα
Πτήση Αθήνα – Χονγκ Κονγκ

Συνάντηση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το Χονγκ Κονγκ. Διανυκτέρευση στο αεροσκάφος.

Xονγκ Kονγκ

Άφιξη στο Χονγκ Κονγκ. Τεράστια εμπορικά κέντρα τα οποία συνδέονται μεταξύ τους, ουρανοξύστες, μικρά σπιτάκια, «σαμπάν» εναλλαγές που θα σας συνεπάρουν. Παράδεισος των ηλεκτρονικών συσκευών και με όλες τις επώνυμες μάρκες που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες Ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια.

Xονγκ Kονγκ-Περιήγηση πόλης-Aμπερντήν

Σήμερα θα περιηγηθούμε στην πόλη του Χονγκ Κονγκ ξεκινώντας από την χερσόνησο Kαουλούν. Στη συνέχεια θα περάσουμε το υποβρύχιο τούνελ για να βρεθούμε στα αξιοθέατα του νησιού. Επόμενη στάση το Aμπερντίν και αργότερα θα συνεχίσουμε για το λόφο της Bικτόρια όπου θα έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε μοναδική θέα της πόλης. Το μεσημέρι επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Xονγκ Kονγκ-Kαντώνα-Περιήγηση πόλης-Γκουϊλίν

Το πρωί μεταφορά στον σιδηροδρομικό σταθμό όπου με τρένο θα φτάσουμε στην Καντώνα ή Γκουαντζού. Η διάρκεια της διαδρομής μας είναι δύο ώρες. Άφιξη στην Καντόνα και αμέσως θα γνωρίσουμε την πόλη των αμέτρητων παγκοσμίων εκθέσεων, ξεκινώντας από τα κυριότερα αξιοθέατα της, όπου μεταξύ των άλλων είναι ο ναός της οικογένειας Tσεν και το ναό των έξι δένδρων «Mπάνιαν». Αργότερα, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Γκουϊλίν, μια πόλη σαν ζωγραφιά, μια πόλη –μούσα- για τους ζωγράφους και τους ποιητές όλων των εποχών. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο. Δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Γκουϊλίν-Kρουαζιέρα στον ποταμό Λι Γιανγκ

Ετοιμαστείτε για μία τετράωρη κρουαζιέρα στον ποταμό Λι Γιανγκ ανάμεσα σ' ένα περίεργο σύμπλεγμα κατάφυτων βράχων και σπηλαίων με φυσική ομορφιά. Χαλαρώστε και απολαύστε τη μαγεία που απλώνεται γύρω σας. Αποβίβαση στο Γιανκσού και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Γκουϊλίν-Σπηλιά του Kαλαμένιου Αυλού-Σιάν

Το πρωί θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το σπήλαιο του «Καλαμένιου Αυλού» με την απίστευτη ομορφιά των χρωματιστών σταλακτιτών και σταλαγμιτών μήκους που φτάνει έως και τα 240 μέτρα. Μεταφορά στο αεροδρόμιο όπου και η πτήση μας για το Σιάν, πρωτεύουσα της επαρχίας Σανσί, με αξιοσέβαστα μνημεία που θα επισκεφθούμε κατά την διάρκεια της παραμονής μας. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Σιάν- Πήλινος Στρατός- Παρακολούθηση σόου στο παλάτι των Τανγκ

Μετά το υπέροχο πρωινό μας θα πραγματοποιήσουμε μία ολοήμερη ξενάγηση. Στην καρδιά της πόλης βρίσκεται ο Πύργος της Καμπάνας, που χτίστηκε για πρώτη φορά κατά τον 17ο αιώνα επί δυναστείας των Μινγκ. Σύμβολο του Σιάν και μνημείο της επαρχίας Σιανσί, ο πύργος έχει ύψος 36 μέτρα και πρόκειται για ένα ξύλινο κτίσμα με διπλές σκάλες που οδηγούν στην κορυφή των δύο ορόφων, απ' όπου μπορείτε να θαυμάσετε την πανοραμική θέα της πόλης. Γύρω στα 300 μέτρα βορειοδυτικά του Πύργου της Καμπάνας βρίσκεται ο Πύργος του Τυμπάνου, που χτίστηκε στα 1380 μ.Χ. Περιελάμβανε ένα μεγάλο τύμπανο το οποίο χτυπούσε όλες τις ώρες της ημέρας, ενώ το βράδυ έδινε το σήμα να σβήσουν οι κουζίνες και να σφραγιστούν οι πύλες της πόλης. Τελευταία στάση είναι η Παγόδα της Άγριας Χήνας. Διάσημος είναι ο «Πήλινος Στρατός», ο οποίος ανακαλύφθηκε το 1974, τυχαία, από κάποιον αγρότη της περιοχής, 33 χιλιόμετρα έξω από τη Σιάν και μόλις 1,5 από τον τάφο του πρώτου αυτοκράτορα Κιν Σι Χουάνγκ. Αποτελείται από 8.099 αγάλματα που απεικονίζουν μορφές ανθρώπων και αλόγων στις φυσικές τους διαστάσεις. Κάθε μορφή έχει τα δικά της μοναδικά χαρακτηριστικά με εκπληκτικές λεπτομέρειες, τόσο στο πρόσωπο, όσο και στα μαλλιά, όπου δηλώνει τη φυλή και την καταγωγή του! Μεταφορά και δείπνο παρακολουθώντας ένα εξαιρετικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα στο Tang Dynasty.

Σιάν - Πεκίνο

Μεταφορά στο αεροδρόμιο όπου και η πτήση για το θρυλικό Πεκίνο. Άφιξη στο Πεκίνο. Η πόλη που αγγίζει πλέον τους 19.000.000 κατοίκους, έχει να προσφέρει σε κάθε γωνιά και μια νέα συγκίνηση – άλλοτε ρομαντική, άλλοτε τραγελαφική, άλλοτε εκθαμβωτική, μα πάντα ενδιαφέρουσα. Μια πόλη όπου τα μεγέθη απλώς σε ξεπερνάνε. Όμως, είναι συναρπαστική περιπέτεια να εξερευνήσετε την αχανή αυτή πόλη, με τις τεράστιες αντιθέσεις και εκπλήξεις της, που ώρα με την ώρα αλλάζουν. Το βράδυ θα δειπνήσουμε σε επιλεγμένο τοπικό εστιατόριο για να γευθούμε την περίφημη πάπια Πεκίνου.

Πεκίνο- Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων - Σινικό Tείχος

Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για μία ολοήμερη εκδρομή με πρώτη στάση στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων όπου θα μάθουμε βήμα προς βήμα τη διαδρομή όλων των αυτοκρατόρων της δυναστείας τον Μινγκ και θα καταλήξουμε στο περίφημο Σινικό Τείχος. Η συνολική του έκταση, σύμφωνα με τελευταίες μετρήσεις, είναι 8.851 χλμ. αποτελεί το μεγαλύτερο σε διαστάσεις ανθρώπινο οικοδόμημα και σύμφωνα με τους ειδικούς είναι ορατό από το διάστημα. Χαρακτηρισμένο από την Unesco ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς χτίστηκε από τέσσερις διαφορετικές δυναστείες, αλλά το μεγαλύτερο κομμάτι του τελειοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της δυναστείας των Μινγκ. Ο αρχικός σκοπός του τείχους δεν ήταν να κρατηθούν έξω οι εισβολείς, αλλά να εξασφαλιστεί ότι οι ημι-νομαδικές φυλές του βορρά δεν θα μπορούσαν να το διασχίσουν με τα άλογά τους. Χρόνος για περπάτημα και φωτογραφίες του Σινικού Τείχους. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο.

Πεκίνο - Απαγορευμένη Πόλη - Πλατεία Tιέν Aν Mεν - Καλοκαιρινό Παλάτι

Πρωινό και αναχώρηση για την μεγαλύτερη πλατεία στον κόσμο, την Τιεν Αν Μεν, που είναι η καρδιά του Πεκίνου. Εκεί βρίσκεται το Μαυσωλείο του Μάο. Μπροστά της υψώνονται τα τείχη της Απαγορευμένης Πόλης, όπου και θα επισκεφτούμε. Έχει έκταση 720.000 τ.μ. και αριθμεί 980 κτήρια. Εδώ ζούσαν για περίπου 500 χρόνια οι αυτοκράτορες της δυναστείας των Μινγκ και των Τσινγκ. Θα περάσουμε την κεντρική πύλη και περπατώντας θα ξεναγηθούμε στα κυριότερα δωμάτια και θα μάθουμε για την ιστορία αυτής της πόλης. Το λεωφορείο θα μας περιμένει στην πίσω πλευρά όπου και θα συνεχίσουμε την ξενάγησή μας στο Καλοκαιρινό Παλάτι με τις περίτεχνες γέφυρες και την γραφική λίμνη. Μόλις 12 χιλιόμετρα βόρεια του Πεκίνου, στο αυτοκρατορικό πάρκο στις όχθες της λίμνης Κουνμίνγκ, που δημιούργησε τον 18ο αιώνα ο αυτοκράτορας Τσιανλόνγκ, βρίσκονται τα Θερινά Ανάκτορα της φιλόδοξης αυτοκράτειρας Τζου Χσι. Ο Μακρύς Περίπατος είναι ένας σκεπαστός διάδρομος 700 μ. κατά μήκος της βόρειας όχθης της λίμνης, με ξύλινες κολόνες και ζωγραφισμένη οροφή με μυθολογικές σκηνές. Στο τέλος του διαδρόμου βρίσκεται το περίφημο «Μαργαριταρένιο Καράβι». Πρόκειται για μαρμάρινο ομοίωμα ποταμόπλοιου, που ήταν στολισμένο με ένθετα διακοσμητικά άνθη από ημιπολύτιμες πέτρες και καθρέπτες που λαμπύριζαν τα βράδια κάτω από το φως των κεριών, και αργότερα του ηλεκτρικού, καθώς τα ανάκτορα αυτά ήταν το πρώτο κτίσμα που ηλεκτροδοτήθηκε στο Πεκίνο. Στο νότιο μέρος του συγκροτήματος βρίσκεται η Γέφυρα της Μακροβιότητας, μήκους 150 μέτρων με 17 αψίδες, που καταλήγει στο νότιο νησάκι της λίμνης και λέγεται ότι κάθε διάβασή της σού προσθέτει χρόνια ζωής. Η περιοχή των θερινών ανακτόρων, χάρη και στη λίμνη, αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε ένα υπέροχο σόου Kung Fu. Δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Πεκίνο-Ποτάμιες Πόλεις - Χαντσόου - Κρουαζιέρα στη λίμνη Γουέστ

Αφήνουμε το υπέροχο Πεκίνο και αναχωρούμε αεροπορικώς για το Χαντσόου. Άφιξη στην πόλη με τους βουδιστικούς ναούς, τη λίμνη και τα θαυμάσια πάρκα. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ακολουθεί μία υπέροχη κρουαζιέρα στη λίμνη Γουέστ απολαμβάνοντας την φυσική ομορφιά της πόλης, με πολλά ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία στις όχθες της. Επίσκεψη στο τέμπλο Lin Yin. Χρόνος ελεύθερος για να επισκεφθείτε τον ιστορικό δρόμο Quing He Fang με τα υπέροχα μαγαζάκια και να αγοράσετε διάφορα σουβενίρ, μεταξωτά, τσάι και ομπρέλες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο αργά το απόγευμα. Δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Χαντσόου-Ξιτάνγκ-Βόλτα στα κανάλια-Σαγκάη

Οδικώς θα ξεκινήσουμε για την πόλη της Σαγκάη. Στη διάρκεια της διαδρομής θα επισκεφθούμε το Ξιτάνγκ, την «υδάτινη πόλη», μία από τις πιο αυθεντικές της χώρας. Η βαρκάδα στα κανάλια θα μας γεμίσει με ωραίες εικόνες από τα εντυπωσιακά κεραμοσκεπή σπίτια και τις πέτρινες γέφυρες. Συνεχίζουμε για τη Σαγκάη, την Νέα Υόρκη της Ανατολής, με τους χιλιάδες ουρανοξύστες και τις φωτεινές επιγραφές να κάνουν την νύχτα...μέρα. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Σαγκάη-Περιήγηση πόλης - Πύργο της τηλεόρασης

Σήμερα θα ξεχυθούμε στην τεράστια αυτή πόλη των 18 εκατομμυρίων και πλέον κατοίκων. Θα επισκεφθούμε τον Kήπο Γιού Γιουάν, την παγόδα του Λούνγκ Xουά, φτιαγμένη την εποχή της δυναστείας των Tσινγκ, το βουδιστικό μοναστήρι όπου θα δούμε το σπάνιο έργο τέχνης- το άγαλμα του Bούδα- από άσπρο ζαντ, τις υπέροχες πλατείες και τις παλιές συνοικίες.. Το απόγευμα επίσκεψη στον Πύργο της Τηλεόρασης, που έχει ύψος 263 μέτρα, για να απολαύσουμε μια συγκλονιστική θέα της πόλης και του φωταγωγημένου αποικιακού της κέντρου της. Στη συνέχεια έχουμε κλείσει θέσεις για να παρακολουθήσουμε μία παράσταση με τα καλύτερα ακροβατικά σόου στον κόσμο. Δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

και 15η Μέρα:Σαγκάη-Σουτσόου-Μεταφορά με το Μαγνητικό Τρένο-Αθήνα

 

Ετοιμαστείτε για μία ολοήμερη εκδρομή στην πόλη Σουτσόου με τους ιστορικούς ναούς, τις παγόδες, τους πανέμορφους κήπους, τα πέτρινα γεφύρια και τα κανάλια του Σουτσόου. Ξεκινάμε την ξενάγησή μας από τον κήπο «Net Master» ο πλέον εντυπωσιακός με αρχιτεκτονικά μνημεία. Στη συνέχεια θα επιβιβαστούμε σε κινέζικες γόνδολες και θα κάνουμε βόλτα ανάμεσα στα κανάλια όπου θα μας δοθεί η ευκαιρία να δούμε την ζωή της πόλης μέσα από το νερό. Στο τέλος θα καταλήξουμε στην παγόδα του Λόφου της Τίγρης με τον υπέροχο κήπο από Μπονζάι να κλέβει την παράσταση. Επιστροφή στη Σαγκάη το απόγευμα όπου και θα επιβιβαστούμε στο υπερσύγχρονο μαγνητικό τρένο και με ταχύτητα που αγγίζει τα 431 χλμ. την ώρα θα φτάσουμε στο αεροδρόμιο της Σαγκάης. Πτήση επιστροφής στην Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη την 15η μέρα στην Αθήνα.

σημειώσεις:

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ


 • Το ταξίδι εκτελείται με ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων.
 • Σε περίπτωση που η συμμετοχή είναι μικρότερη (10 άτομα) το ταξίδι δεν ακυρώνεται και εκτελείται με επιβάρυνση 220 € το άτομο.
 • Για την καλύτερη διεξαγωγή το προγράμματος ενδέχεται να τροποποιηθεί η σειρά των ξεναγήσεων χωρίς όμως να χάσετε ούτε ένα από τα αξιοθέατα που περιγράφονται στο πρόγραμμα
 • Οι φόροι αεροδρομίου ενδέχεται να αλλάξουν και το τελικό ποσό με την έκδοση των εισιτηρίων.
 • Απαιτείται βίζα εισόδου για την Kίνα, η οποία εκδίδεται από την Αθήνα και θα χρειαστούμε φωτοτυπία του διαβατήριό σας το αργότερο 10 μέρες πριν την αναχώρηση του ταξιδιού.
 • Δεν απαιτούνται εμβόλια ή άλλου είδους προληπτική αγωγή. Το νερό δεν είναι πουθενά πόσιμο και συνιστούμε το εμφιαλωμένο.
 • Tο διαβατήριο σας πρέπει να έχει 6μηνη ισχύ για την είσοδο σας στην Κίνα.

περιλαμβάνονται:
 • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με Τurkish Airlines μέσω ενδιάμεσου σταθμού
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 5* εκτός Σαγκάης και Χονγκ Κονγκ όπου 4*
 • Ημιδιατροφή σε τοπικά εστιατόρια και ευρωπαικού τύπου δείπνο στα ξενοδοχεία στην Κίνα εκτός από το Χονγκ Κονγκ όπου μόνο πρωινό
 • Παρακολούθηση παράστασης kung Fu σόου
 • Παρακολούθηση παράστασης ακροβατικού σόου στη Σαγκάη
 • Δείπνο και παρακολούθηση καλλιτεχνικού προγράμματος στο παλάτι των Τανγκ.
 • Βόλτα με πλοιάριο στη λίμνη Γουέστ
 • Κρουαζιέρα στον ποταμό Λι Γιανγκ
 • Βόλτα με πλοιάριο στα κανάλια των Ξιτάνγκ
 • Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Σαγκάης με το μαγνητικό τρένο
 • Πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορεία για τις μετακινήσεις από/προς τα αεροδρόμια του εξωτερικού και για όλες τις εσωτερικές μετακινήσεις του προγράμματος
 • Επισκέψεις, περιηγήσεις, εκδρομές, όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα
 • Τοπικοί έμπειροι ξεναγοί
 •  Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
 •  Έμπειρος αρχηγός/συνοδός από την Ελλάδα
δεν περιλαμβάνονται:
 • Φόροι αεροδρομίων, φιλοδωρήματα/αχθοφορικά, ατομική ασφαλιστική κάλυψη 660 €
 • Bίζα εισόδου 35 €
 • Τοπικοί φόροι 80 €