Ακτοπλοικά
 
Διαμονή
 
Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
 
Βερολίνο 4ήμερο κάθε Πέμπτη & Παρασκευή 10ΣΕΠ- 31ΟΚΤ
από € 495,00

 Βερολίνο 4ήμερο κάθε Πέμπτη &  Παρασκευή

 
Προσφορές
 
Alpha Bank
 
Έντυπα
Βερολίνο (ξενάγηση πόλης)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για Βερολίνο. Μετά την άφιξή σας στην κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα και μετά την παραλαβή των αποσκευών σας, θα συναντηθείτε με τον ξεναγό σας για να ξεκινήσετε την ξενάγηση της πόλης. Θα γνωρίσετε τη σύγχρονη αλλά και παλαιά ιστορία μίας πόλης - σύμβολο, που μέχρι το 1989 ήταν χωρισμένη στα δύο από το περίφημο ''Τείχος του Βερολίνου''. Πρώτη στάση θα είναι η Πύλη του Βραδεμβούργου, το έμβλημα της πόλης που χτίστηκε το 1971 και υπήρχε σημείο αναφοράς όλων των σπουδαίων γεγονότων που συντάραξαν το Βερολίνο μέχρι την πτώση του Τείχους. Θα περιηγηθούμε στην ''Λεωφόρο των ηγεμόνων'' την πασίγνωστη Κουρφύστερνταμ, θα θαυμάσουμε την καινούρια πλατεία Πότσνταμερ (Sony center), θα δείτε το τελευταίο τμήμα του τείχους, το East Side Gallery, το ιστορικό σημείο διέλευσης των συνόρων Check Point Charlie, τη λεωφόρο Ούντερ ντεν Λίντεν με τα εντυπωσιακά κτίρια, το Δημαρχείο, την Όπερα, την εκκλησία Νικολάι και το πλήρως ανακαινισμένο Ράιχσταγκ. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση.

Βερολίνο

Ημέρα ελεύθερη. Το Βερολίνο προσφέρει πολυάριθμες μπυραρίες, μπαρ και κλαμπ διαφορετικού ύφους για κάθε γούστο. Πολλοί δρόμοι και πλατείες αποτελούν ιδανικές προτάσεις για βραδινές εξόδους καθώς τα μαγαζιά βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο. Οι πιο σημαντικές από αυτές, εκτός από την Oranienstrasse στο Kreuzberg, είναι η Simon-Dach-Straße και η Boxhagener Platz στο Friedrichshain, η περιοχή γύρω από την Kollwitzplatz και η Kastanienallee στο Prenzlauer Berg, το κομμάτι γύρω από την Rosenthaler Platz, η Monbijouplatz και τα Hackesche Höfe στη συνοικία Mitte και φυσικά η Nollendorfplatz στο Schöneberg.

Βερολίνο (Πότσδαμ)

Ημέρα ελεύθερη. Προαιρετικά μετά το πρωινό μπορείτε να αναχωρήσετε για το Πότσδαμ, την έδρα των αυτοκρατόρων της Γερμανίας, με τα ανάκτορα του Σαν Σουσί & του Νέου Παλατιού (πρώην κατοικία του Φρειδερίκου Β'). Θα περάσουμε πάνω από την γέφυρα Γκλίνικερμπρικε, εκεί όπου γίνονταν οι ανταλλαγές των κατασκόπων μέχρι την πτώση του τείχους. Τέλος θα δούμε το περίφημο ''Ολλανδικό τετράγωνο'', και την πασίγνωστη ρωσική συνοικία Αlexandrovska με καλλιτεχνικά ξύλινα σπίτια. Επιστροφή στο Βερολίνο. Απόγευμα ελεύθερο.

Βερολίνο - Αθήνα

Μετά το πρωινό θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο του Βερολίνου για την πτήση της επιστροφής μας.

σημειώσεις:

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ- 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ξενοδοχεία

Berlin Berlin 4* or similar

Κατ'άτομο σε δίκλινο 495 €
Μονόκλινο 650 €
Παιδικό έως 12 ετών 465 €

 

 

 ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΘΕΣΕΩΝ


Η ροή των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τα ωράρια πτήσεων και λειτουργίας χώρων και μουσείων. Το τελικό ημερήσιο πρόγραμμα θα το παραλάβετε με το ενημερωτικό σας. Οι τιμές δεν ισχύουν σε περιόδους εκθέσεων, συνεδρίων και εορτών.     


περιλαμβάνονται:
  • Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean Airlines
  • 3 διαν/σεις με πρωινό μπουφέ σε ξενοδοχεία 4* 
  • Μεταφορές από / προς το αεροδρόμιο 
  • Ελληνόφωνη ξενάγηση πόλης 
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

 

δεν περιλαμβάνονται:
  • Φόροι αεροδρομίων € 150
  • Κόστος αποσκευής (40ευρώ το άτομο)
  • Είσοδοι μουσείων, φιλοδωρήματα 
  • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα