Ακτοπλοικά
 
Διαμονή
 
Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
 
 
Weather Athens
 

Zoom

Current Zoom: 100%

 
Βάλια Κάλντα
από € 225,00

Αναχώρηση: 17/09

 
Προσφορές
 
Alpha Bank
 
Έντυπα
Αθήνα - Άρτα - Μουσείο Βρέλλη - Epirus Palace

Αναχώρηση από Αθήνα στις 07:30. Μέσω Γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου, Αμφιλοχίας, φτάνουμε στην Άρτα για να δούμε το θρυλικό της γεφύρι. Χρόνος για φωτογραφίες και συνεχίζουμε προς Γιάννενα, για επίσκεψη στο Μουσείο Π. Βρέλλη (έξοδα ατομικά) με τα καταπληκτικά κέρινα ομοιώματα. Αργότερα εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας Epirus Palace 5*. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο μας.

Βάλια Κάλντα - Πορτίτσα - Σπήλαιο - Παναγία Σπηλιώτισσα

Μπουφέ πρόγευμα. Στην ανατολική Βάλια Κάλντα, σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα δασικά οικοσυστήματα, πραγματικό μουσείο της φύσης, εξελίσσεται η εκδρομή - εμπειρία μας ανάμεσα σε μαυρόπευκα, έλατα, δρυς και αγριολούλουδα. Είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες διαδρομές ερμηνείας της φύσης στο όρος του Όρλιακα, το βουνό των χρωμάτων και των αετών. Με τζιπ 4Χ4 (έξοδα ατομικά) θα προσεγγίσουμε το επιβλητικό φαράγγι της Πορτίτσας με το ομώνυμο πέτρινο γεφύρι, το ιστορικό χωριό Σπήλαιο για ξενάγηση στα παλιά του σπίτια και μετά την θαυματουργή εκκλησία της Παναγίας της Σπηλιώτισσας (1633μΧ). Επιστροφή το απόγευμα στα Ιωάννινα και ξεκούραση. Το βράδυ ακολουθεί δείπνο στο ξενοδοχείο μας.

Πηγές Αώου - Μέτσοβο

Πλούσιο πρόγευμα αργά και ξεκινάμε για την τεχνητή λίμνη των πηγών του ποταμού Αώου. Υπέροχη διαδρομή μέχρι το φράγμα για μοναδικές φωτογραφίες στο απαράμιλλης ομορφιάς τοπίο. Συνεχίζουμε για το πανέμορφο Μέτσοβο με επίσκεψη στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής με τα μοναδικάξυλόγλυπτα, την Πινακοθήκη Αβέρωφ και το Λαογραφικό Μουσείο Αρχοντικό Τοσίτσα (έξοδα ατομικά) κ.α. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ δείπνο.

Αρχαιολογικός Χώρος Δωδώνης - Γιάννενα - Αθήνα

Μετά το πρόγευμά μας ακολουθεί επίσκεψη στο ιερό της Δωδώνης το οποίο έχει συνδεθεί από αρχαιότατα χρόνια με τη λατρεία του Δία. Το αρχαιότερο στην ελληνική επικράτεια μαντείο, που όπως μας επιβεβαιώνει ο Ηρόδοτος, πως από τη Θήβα της Αιγύπτου ξεκίνησαν δύο μαύρα περιστέρια από τα οποία το ένα πήγε στη Λιβύη, όπου ιδρύθηκε το ιερό του Άμονα Δία και το άλλο ήρθε στη Δωδώνη και κάθισε πάνω σε μια βελανιδιά (το ιερό δέντρο του Δία) και με ανθρώπινη λαλιά υπέδειξε το σημείο που πρέπει να ιδρυθεί το μαντείο του Θεού. Μένουμε κατάπληκτοι από τη φοβερή ενέργεια του χώρου και αφού περιπλανηθούμε σε αυτόν, επισκεπτόμαστε τα πανέμορφα και πολυθρύλητα Γιάννενα όπου χρόνος ελεύθερος για να πάμε στο κάστρο και για φαγητό (έξοδα ατομικά). Συνεχίζουμε για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.Αναχώρηση

17/09

4ήμερο

Κατ’ άτομο σε δίκλινο

225 €

Μονόκλινο

298 €

3ο άτομο έως 12ετών

145 €


περιλαμβάνονται:
  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο Epirus Palace 5* στα Γιάννενα
  • Ημιδιατροφή καθημερινά (μπουφέ πρωινό και δείπνο με κρασί, αναψυκτικά στη διάρκεια των δείπνων)
  • Αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών
  • ΦΠΑ
δεν περιλαμβάνονται:
  • Φόρος διαμονής σε 5* ξενοδοχείο: 4 € ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση